Lyst å spille for Swansea?

Lyst å spille for Swansea?

Har du en drøm om å gå på banen i Swanseadrakt og vise hva du er god for? Nå har du sjansen! 17.juni går supportercupen 2023 av stabelen på Snarøya i Oslo. Swansea har meldt på ett lag og er klare for å kjempe mot lag som Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal og Stoke.

Under supportercupen spiller vi 7'er i kamper som varer i ca. 20 minutter. Dagen starter med et gruppespill der man møter tre andre lag. Det er en fin variasjon av lag og vi har både gått videre og røket ut fra gruppespillet. På supportercupen er det god stemning og vi krever ikke at du har særlig store fotballferdigheter.

Dersom du kunne tenke deg å delta på Supportercupen i år, eller bare bli med å heie, send en e-post til styret[krøllalfa]swanseacity.no eller bruk kontaktskjemaet vårt. Du kan også sende oss en melding på Messenger. Merk at vi forventer at deltagere på denne cupen betaler medlemskontingent, ettersom vi må kunne dekke påmeldingsavgiften.

Mer informasjon får du på Supporterunionens nettsider.